Hilari Daf objavila snimak sa zabave na kojoj je otkrila spol svoje bebe

IZNENAĐENJE

Hilari Daf objavila snimak sa zabave na kojoj je otkrila spol svoje bebe

Glumica Hilari Daf (Hilary Duff) trudna je po drugi put. Veliku vijest objavila je na Instagramu početkom juna, a sada je svoje pratioce iznenadila videom sa zabave na kojoj je otkriven spol bebe.

A few months ago we had one of the most exciting Mother’s Day! Filled with amazing friends, family, mothers, and neighbors❤️ It was such a fun surprise! I can’t think of any other way to find out what was cooking in my belly than this..... the anticipation was brutal but the pay off was huge! I basically jumped 3 feet off the ground lol 💖 #hurryuplittlegirlwewanttomeetyou

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

I sama Hilari u videu izgleda prilično iznenađeno nakon što su uzrak poletjeli ružičasti konfeti što je znak da stiže djevojčica.

Njeno čuđenje neki smatraju pretjeranim jer je već u objavi trudnoće napisala:

- Metju Koma (Matthew) i ja smo napravili vlastitu malu princezu i ne možemo biti uzbuđeniji!

Navodno se cijela zabava tokom koje je snimljen ovaj video zapravo dogodila ranije, kako piše časopis "Cosmopolitan", na "Majčin dan", koji se obilježava u maju, pa to objašnjava zašto je još u samoj objavi trudnoće spomenula da čeka djevojčicu.

Hilari je već majka dječaka, a priznala je da bi voljela, uz sina, imati jednu djevojčicu.

Crazy hair day at camp 💙💙💙

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

- Moja sestra ima djevojčice i osjećam se baš kao curica. Posljednjih šest godina sam kupovala čudovišta, kamione i avione jer je moj sin Luka (Luca) zainteresiran samo za igračke za dječake, sve je plavo i zeleno i spremna sam za malo ružičaste i ljubičaste - rekla je gostujući u šou Rajana Sikrista (Ryan Seacrest).

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH