JET SET

Ljepotica Ksenija Deli, koja je sve osvojila u spotu Džastina Bibera, čeka dijete sa 36 godina starijim muškarcem

Instagram

Dnevnik.hr

28.6.2018

Dvadesetosmogodišnju ljepoticu Kseniju Deli (Xenia) svjetska javnost upoznala je u spotu mlađahnog kanadskog pjevača Džastina Bibera (Justin Bieber) za pjesmu "What Do You Mean?", a odmah nakon njihovih poljubaca u spotu počelo se pričati kako je lijepa manekenka i u stvarnom životu osvojila srce pjevača, zbog čega su joj njegovi zaluđeni fanovi počele prijetiti smrću.

I dok je javnost smišljala razne scenarije, malo ko je tada znao kako je ljepotica u vezi sa 36 godina starijim egipatskim biznismenom Osamom Fathijem Rabah el-Sharifom, s kojim se vjenčala 2016. godine na raskošnom vjenčanju na grčkom otoku Santoriniju.

Biznismena je to vjenčanje koštalo milion eura, a fotografije koje su u trenu obišle svijet izazvale su lavinu negativnih komentara i uvreda na račun manekenke koju je javnost napala kako se udala isključivo zbog novca.

Zanimljivo, njen odabranik ima troje djece njenih godina, i dok se on nimalo ne obazire na ružne komentare, Ksenija je poznata po žestokim obračunima s hejterima na društvenim mrežama.

- Ko ste vi da sudite način na koji živim? Nisam savršena niti to moram biti. Prije nego što počnete upirati prstom, pobrinite se da su vaše ruke čiste - napisala je jednom prilikom, a da golupčići uživaju u ljubavi, dokazuje i činjenica kako par trenutno očekuje svoje prvo dijete.

Očekivano, manekenka se ne odriče glamuroznih krpica i štikli ni u visokoj trudnoći, a još nije poznato stiže li im kao "kruna ljubavi" djevojčica ili dječak.

Kako god bilo, Ksenija i u blaženom stanju izgleda fantastično, što pokazuje gotovo svakodnevno fotografijama luksuznog života na Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.