JET SET

Buran život kapitena srbijanske reprezentacije Kolarova: Ljubavnica mu rodila sina, pa se vratio ženi

YouTube

Index.hr

29.6.2018

Kapiten srbijanske reprezentacije već je godinama tema srbijanskih tabloida. Aleksandar Kolarov je u braku s Vesnom Kolarov i imaju dvoje djece, ali je godinama imao ljubavnicu Kristinu, o kojoj su pisali i britanski tabloidi u vrijeme dok je igrao za Mančester siti. 

Kolarov je, navode srpski tabloidi, osam godina bio u paralelnim vezama s Vesnom i Kristinom, a ljubavnica mu je prije tri godine rodila sina. Njihova priča je započela bezazleno, kao avantura, ali se Kolarov navodno jako zaljubio te je ljubavnici neko vrijeme plaćao i stan kako bi se lakše viđali.

Supruga ga je nekoliko puta napuštala, ali mu se svaki put vraćala. Nakon što je Kristina rodila sina, Kolarov i njegova porodica nisu htjeli govoriti o dječaku, ali ga je nogometaš priznao. 

Kasnije je otkriveno da je Kolarov napustio ljubavnicu dok je bila trudna, ali je djetetu ipak dao prezime. Kolarov, navodno, nije htio prokockati još jednu šansu koju mu je dala supruga te je ostavio ljubavnicu. Kristina je danas samohrana majka, a fotografije s bebom povremeno objavljuje na Instagramu. Kolarov nikada javno nije progovorio o ovoj temi a njegova supruga Vesna izbjegava novinare. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.