JET SET

Marija Šerifović otkrila ko će biti specijalni gost na koncertu u Sarajevu

Marija Šerifović

Avaz.ba

29.6.2018

Veliki koncert srbijanske pjevačice Marije Šerifović, koji je pomjeren za nedjelju, održat će se na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' u Sarajevu. Jedna od gošći koncerta bit će i njena kolegica Jelena Karleuša.

Marija Šerifović se svojim fanovima obratila putem Instagrama i poručila da je dugo razmišljala hoće li imati gosta na koncertu na Koševu te je shvatila da to može biti samo Jelena Karleuša.


- Kada sam odlučila da imam gosta, shvatila sam da to može biti samo ona. Jer znam koliko je volite! Dakle, u nedjelju je specijalna gošća na Koševu Jelena Karleuša - poručila je svim fanovima Marija Šerifović.

Pjevačica, ali i regionalna zvijezda Instagrama, koju prati 1,7 miliona osoba na ovoj društvenoj mreži, veoma je popularna širom zemalja bivše Jugoslavije, a ujedno je i prijateljica Marije Šerifović, što predstavlja dodatni razlog da se JK pojavi pred publikom na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini.



Pripreme za koncert koji će biti održan 1. jula na stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' uveliko traju i već se traži ulaznica više.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.