ESTRADA Dva puta se pokušala ubiti

On je mrtav za mene: Kćerka Milića Vukašinovića priznala da ju je otac pijan fizički zlostavljao

Kurir.rs
29.06.2018 17:00

Foto: Milić Vukašinović sa kćerkom Majom

Regijom je nedavno odjeknula vijest da je Maja Avdibegović (35), kćerka bivšeg bubnjara ''Indexa'' i ''Bijelog dugmeta'' 70-ih Milića Vukašinovića (68), pokušala oduzeti sebi život. Ona je sada javno progovorila o cijeloj priči te je optužila oca za svoje probleme i priznala da je dva puta dizala ruku na sebe.

- Prvi put sam se pokušala ubiti kada me otac ostavio zbog bivše partnerice Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dijete. Nikada nisam pokušala izvršiti samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savjest. Kao dijete sam ga iznosila iz kafana ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživjela s njim - rekla je Maja za ''Kurir''.

Kćerka bubnjara je 1. juna prerezala vene, nakon čega je pronađena u lokvi krvi u toaletu svog stana. Odmah je odvezena u bolnicu, gdje su joj sanirane rane na ručnim zglobovima.

- Mama Vera i ja smo bile gladne danima. Dok sam se sama brinula o njoj nepokretnoj, nisam radila. Milić je stalno kukao da nam ne može pomoći jer nema novaca. Zato on nije platio medicinsku sestru da mamu nosa na rukama na kupanje i pere je - rekla je Avdibegović.

- Moja mama je godinama konobarila i uzdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na njegu, ali ona nije htjela potpisati. Tad sam poludjela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na Psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi djeca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smjestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lijekove - dodala je.

Maja tvrdi da njenog oca ne zanimaju unuci, a ubuduće, ona će se ponašati kao da Milić nikada nije postojao u njenom životu.

- Milić Vukašinović je mrtav za mene i moju djecu. Neka počiva u miru. Žao mi je samo njegove supruge Suzane jer je ona predivna žena. I nju će otjerati u grob - zaključila je.

Oglasi

NA VRH