MUNDIJAL 2018

Kako supruga bodri hrvatskog fudbalera: Rakel drži mini Rakitića i pegla kosu uoči utakmice

Rakuel Mauri i Ivan Rakitić

24.sata.hr

2.7.2018

Španjolka Rakel Mauri (Raquel, 28), supruga reprezentativca Ivana Rakitića (30) koji je postigao presudan gol u sinoćnjoj utakmici s Danskom i donio pobjedu Hrvatskoj, pohvalila se na društvenim mrežama kako je bodrila supruga. Nekadašnja konobarica je pozirala u njegovom dresu s brojem sedam i držala mini Rakitića u rukama.

- Volim te, ljubavi moja. S tobom je sve moguće! Volim te puno, živote moj - poručio joj je Rakitić. Nogometaš Barcelone ponosno je nakon utakmice na profilu Instagrama podijelio njenu fotografiju uz opis 'ujedinjena obitelj nikada neće biti poražena'.



Uzbuđena Rakel je jučer, kao i prije svake utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, peglala kosu. Iako reklamira francuski brend proizvoda za kosu, mnogi su se upitali, nije li joj to u međuvremenu postao praznovjerni ritual za sreću.


Njena podrška i navijanje očito su "upalili" jučer. Čim je otišao u svlačionicu, Ivan je prvo potražio mobitel i nazvao Rakel.

- Odmah sam nazvao ženu i kćerkice, nisam imao riječi, nisam znao šta reći, samo sam ih želio čuti - priznao je Ivan, u kojeg je supruga vjerovala od samog početka utakmice. Kćerke Altea (Althea, 4) i Adara (2) vole žustro navijati za tatu kojeg gledaju na televiziji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.