JET SET

Čudo od djeteta: Čime je to maleni Ljuba iz Severininog spota osvojio regiju

Instagram

Dnevnik.hr

2.7.2018

Šestogodišnji Ljuba Stanković glavna je zvijezda Severinine nove pjesme “Tutorial“ i pripadajućeg muzičkog spota. Njegov talenat i pojava oduševili su sve koji su ga pogledali i mnogi se pitaju ko je zapravo maleni Ljuba.

Ljuba Stanković živi u Beogradu sa svojom porodicom, a u muziku je zaljubljen, doslovno, od malih nogu. Neki ga se sjećaju iz prošle sezone "Pinkovih zvijezdica" kada je bio podrška sestri koja se takmičila.  

No, on se široj javnosti predstavio kao jedan od takmičara posljednje sezone “Pinkovih zvijezdica“, čije je emitiranje stiglo do kraja prošle sedmice, a on je proglašen pobjednikom. U finalnoj večeri izveo je pjesmu "Melanholija", a žiri nije sakrivao oduševljenje njegovom interpretacijom.

Ljuba je sa svojih šest godina bio najmlađi takmičar, a publika i žiri su ga obožavali. Nazivali su ga čarobnim dječakom. Obožavaju ga i brojni slavni pjevači i pjevačice, među kojima i Severina, koja je upravo s njim odlučila surađivati na najnovijoj pjesmi.

-Kada mi je Jala Brat poslao pjesmu, u jednom njenom dijelu je pichovao svoj glas i zazvučao mi kao dijete. Tada mi je na pamet pao Ljuba Stanković, čudo od djeteta i buduća velika zvijezda. Predivno i neubičajeno talentirano dijete, prepuno emocija i veselja, što sam primijetila na prvu. Zahvaljujem njemu i njegovim roditeljima što su mi omogućili da zajedno s njim izvedem “Tutorial.“, objasnila je Severina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.