NA KRALJEVSKOM DVORU

Neka čudna pravila: Zašto Megan i Kejt ne smiju nositi cipele na punu petu kada su u društvu kraljice?

AFP

Dnevnik.hr

4.7.2018

Želite li biti dio britanske kraljevske porodice, morate biti spremni pridržavati se brojnih pravila o ponašanju i odijevanju ili, recimo, načinu prehrane.

Prema pisanju Vanity Faira, jedno od pravila odnosi se na zabranu nošenja platformi u društvu kraljice, što je ona osobno odredila. Iako ovo pravilo nije službeno, izvori s kraljevskog dvora tvrde da ih ni Megan Markl (Meghan Markle) ni Kejt Midlton (Kate Middleton) ne smiju nositi kada se druže s 92-godišnjom kraljicom.

-Kraljica nije fan platformi. Zaista ih uopće ne voli i s time su sve žene u porodici jako dobro upoznate - otkrio je neimenovani izvor.

Ipak, Kejt ih rado nosi, ali samo dok nije u kraljičinu društvu. S druge strane, Megan u tom modelu obuće nije snimljena odkad je postala dio obitelji u svibnju ove godine.

Neka od drugih, običnom puku možda bizarnih pravila odnose se na način sjedenja ili držanja tijela.

Recimo, Megan je na nedavnom događanju u palači prekršila dva pravila, a to joj nije bio prvi put. Nakon što je sjela, prekrižila je noge u koljenima, a ne u gležnjevima, kako pravila nalažu, i to se smatra jednom od “najgorih“ pogrešaka jer se ne sjedi u sofisticarnom položaju i ne izgleda dobro na fotografijama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.