SJEĆANJE

Lepa Brena u Crnoj Gori mjerkala muškarce: Ovako su mještani reagirali kada ih je posjetila najveća zvijezda Balkana

Avaz.ba

5.7.2018

Lepa Brena je jedna od najvećih zvijezda, a sada je iskreno govorila o trenucima iz karijere, ali i o privatnom životu. Ona je priznala da je “harala” Crnom Gorom, ali i mnogim drugim prostorima.

-Ja sam harala na mnogim prostorima- rekla je Lepa Brena kroz smijeh i otkrila da je u toku snimanja filma “Hajde da se volimo” redovno “merkala” muškarce na plaži.

-Kako da nisam. Mislim da ljudi koji se bave javnim poslom imaju tu percepciju koja je 360 stepeni, ali šta ti vrijedi da vidiš, kada imaš 2 koncerta dnevno. To što vidiš, to je to, pošto se radi cijeli dan i ustaje u 6 sati- rekla je Lepa Brena i dodala da je prije svega jedna obična žena.

-Ja volim kada je gužva i frka kada smo bili na sceni, ali ovako privatno volim da odmaram, da sam malo “nepoznata”, jedna obična žena koja šeta ovim božanstvenim šetalištem uz more- izjavila je, prenosi Kurir.

Kasnije su i mještani Crne Gore otkrili kako se osjećaju što je baš u njihovom gradu toliko velika zvijezda.

-Nije prvi put da je ona tu. Zahvaljujući njoj, Petrovac oživi- rekla je jedna gospođa, a onda se druga nadovezala:   

-Ja sam izašla misleći da ću je vidjeti, ali nje nema. Volim sve njene pjesme, posebno spotove, jedna je Brena.

-Vjerovali ili ne, Brena je prva. Ovo ostalo, nova generacija, ponavljaju isti repertoar– la je jedna starija Crnogorka.

Breni se sav trud isplatio, a mnogi kažu da njenu karijeru niko nije nadmašio.

-Nema potrebe da se bilo ko takmiči. Svako ima svoju publiku, godine rada i staža. Želim da uživam i svu svoju pozitivnu energiju podijelim sa publikom i mladima pokažem da se samo jednim velikim napornim radom postižu veliki rezultati- rekla je pjevačica u emisiji “Exkluziv TV Prva”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.