AMERIČKO-BOSANSKA VEZA

Svjetska, a naša: Atraktivna Enela Palavra ostavila bez daha i Alena Islamovića

Avaz.ba

6.7.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Enela Palavra, mlada pjevačica koja živi u Americi, a koju su kako zbog izgleda tako i nastupa prozvali „Bosanskom Šakirom“, duetom s Alenom Islamovićem donijet će pravo osvježenje na estradu.

Bit će to jedna vrlo vesela pjesma kojom Enela i Alen žele još jednom pokazati da je uspjeh zagarantiran posebno onda kada se spoje mladost i iskustvo.


Islamović je rado prihvatio poziv da s ovom atraktivnom pjevačicom, čiji korijeni potječu iz BiH, snimi zajedničku pjesmu.

- Enela je veoma simpatična djevojka, svjetska, koja ima velike šanse da postigne puno više nego druge pjevačice njene generacije. Zaista, sve su šanse da napravi dobar posao. Oko sebe ima vrlo kvalitetan tim ljudi i time je u startu uspjeh zagarantiran. Preko mojih veza stupila u kontakt sa Goranom Ratkovićem Raletom, dokazanom autoru iz Beograda, tvorcu brojnih hitova, a posebno onih koji se vežu za Indiru Radić. Osim Amila Loje i Raleta, na njenom novom albumu naći će se još nekoliko provjerenih autora. Imat će jako interesantne pjesme. Drago mi je što na estradi imamo djevojku kao što je Enela, koja brine o svakom detalju kako bi karijera bila bolja. Na prvo mjesto stavlja kvalitetnu pjesmu i interpretaciju, pa sve ostalo – zadovoljan saradnjom priča nam Islamović.


Enela i saradnjom sa Alenom još jednom dokazuje da može bez ikakvih problema stati „rame uz rame“ s najpoznatijim muzičkim imenima. Sigurno ide prema estradnom tronu, odlučna u namjeri da postane jedna od najpoznatijih pjevačica.

Da je Enela na dobrom putu da postane zvijezda govori i podatak kako iz dana u dan ima sve više pratilaca na Insagramu i drugim društvenim mrežama.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.