JET SET

Latino diva Dženifer Lopez staje na ludi kamen po četvrti put?

Arhiv

Story.hr

6.7.2018

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), osim po muzici koju stvara, poznata je po svom turbulentnom ljubavnom životu. 

Otkako je prije nešto više od godinu u vezi s Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez), u njih su uprte oči cijelog svijeta i samo se čeka kada će se na prstu J.Lo pojaviti prsten. 

Čini se da je taj trenutak došao jer je sretni par snimljen kako uživa potpuno opušten na plaži, dok se na ruci pjevačice sjajio veliki prsten. Iako se nalazi na prstenjaku, još  nije potvrđeno je li se par zaručio ili možda čak potajno vjenčao, ali s obzirom na to da je pjevačica već više puta dala naslutiti da ne bi imala 'ništa protiv' da se ponovno uda i to za Aleksa, možemo pretpostaviti da se radi o prstenu koji je ipak nešto više od modnog dodatka.

Četrdesetosmogodišnja pjevačica je fotografiju objavila na društvenim mrežama, uz koju je napisala kako više od ičega cijeni te male trenutke koje provede u tišini.

Iza pjevačice su već tri braka, od kojih je posljednji onaj s Markom Entonijem (Marc Anthony) u kojem je dobila blizance Maksa (Max) i Emu (Emma). Da priželjkuje novi brak dalo se naslutiti i ranije ove godine kada je izbacila pjesmu kojom je aludirala da želi ponovo prsten na svojoj ruci.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.