KRITIKE I POHVALE

Karleuša ponovo osula paljbu po kolegicama: Ova mala, Dzfgksxkdkd nešto...

Jelena Karleuša

Telegraf.rs

8.7.2018

Atraktivna Teodora Džehverović u rijalitiju "Zadruga" važila je za jednu od najljepših i najzgodnijih takmičarki, a nakon osvojenog trećeg mjesta, nastavila je s nastupima još više nego ranije.


Teodora je prije šest dana objavila novu pjesmu "Crni vitez", koju je posvetila bivšem momku Kristijanu, i koja već broji više od 2,5 miliona pregleda, a svojom pojavom, glasom i stasom uspjela je skrenuti pažnju i, ni manje ni više, nego Jeleni Karleuši.

Jelena je na društvenim mrežama oštro iskritizirala trenutno stanje na srpskoj muzičkoj sceni napominjući kako, otkako je u žiriju "Zvezda Granda", još nije naletjela na pravu zvijezdu.


A zatim je Teodora na svom Instagram profilu objavila Jelenin tvit u kojem je stajala pohvala za nju, na šta je zahvalila Karleuši.

- Ima i ova mala Teodora... Dzfgksxkdkd nešto. Nju sam zapazila. Dobar potencijal. Ali, za velike stvari, mora naći svoj pečat. Ne da bude mala JK, ma kako meni to slatko bilo. Biti svoj, kao Milica P... u tome je caka - napisala je Karleuša, a Teodora njoj na to: "Hvala ti, Jeco, na marketingu".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.