NESREĆA

Glumac Džordž Kluni završio u Hitnoj: Motociklom se zaletio u automobil

Džordž Kluni

24.sata.hr

10.7.2018

Američki glumac Džordž Kluni (George Clooney, 52) povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći na Sardiniji, prenose italijanski mediji. Džordž je vozio motocikl u trenutku kada je naletio na automobil, koji se, kako je rekao, iznenada pojavio u mjestu Kosta Koralina.

Kluni je prevezen u Hitnu službu bolnice 'John Paul II', ali se još ne zna kolika je težina povreda, ali ne bi, navodno, trebalo biti ništa ozbiljno.



Portal 'La Nuova' objavio je fotografiju na kojoj se vidi da je na automobilu razbijeno vjetrobransko staklo, za koje se pretpostavlja da je glumac udario. Na fotografiji se vidi još i aparat za gašenje požara, ali nema ljudi.

Džordž i njegova supruga Amal (40), zajedno s jednogodišnjim blizancima, trenutno žive na Sardiniji, gdje on završava snimanje 'Kvake 22', serije koja je nastala prema romanu Džozefa Helera (Joseph Heller).

Kluni je reditelj i producent, ali i glavni glumac serije. Osim njega, poznata lica koja ćemo vidjeti su Kajli Čendler (Kyle Chandler, 52) i poznati 'Dr. House', odnosno Hju Lori (Hugh Laurie, 59).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.