JET SET

Fotografija Elle Dvornik bez šminke izazvala rat na Instagramu među njenim pratiocima

Ella Dvornik

Dnevnik.hr

10.7.2018

Blogerica Ella Dvornik na Instagramu ima više od 308 hiljada pratilaca, pa rasprave ispod njenih fotografija i nisu neka čudnovata pojava.


Posljednju u nizu izazvala je fotografija Elle bez šminke i sa šminkom, kojom se blogerica htjela pohvaliti svojim umijećem šminkanja. 

"Lijevo desperate housewife, desno i dalje desperate housewife, al' s Makeup artist diplomom'', napisala je Ella ispod, a "rat" je pokrenulo pitanje jedne njene pratiteljice.

Jedno je jasno: gotovo svaka fotografija Elle Dvornik na društvenim mrežama izazove raspravu.



"Zašto si povećala usne?", upitala ju je te time pokrenula lavinu komentara, a bilo je još nekoliko njih koji su joj uputili isto pitanje, ali na nešto drugačiji način. 

"Što ti se dogodilo s ustima?", "Predivna na desnoj. P. S. Jesu li ti usne prirodne ili si ih pumpala nečim?"

Dio Ellinih fanova jako su živcirala takva pitanja, a u raspravu se uključila i sama Ella, koja je i inače vrlo aktivna u komunikaciji s pratiocima.

"Zašto se ti zoveš Dragana?", upitala je nju Ella, na što je ova odgovorila: "Koji zli komentari, cure, ja sam samo pitala, nikoga nisam vrijeđala. Čemu odmah napadanje?"

Nekima je zasmetala i činjenica da Ella koristi filtere na fotografijama, iako je ona to opovrgnula, a sve je to bilo i više nego dovoljno da se razvije višesatna rasprava.

Ella je, kao i uvijek, na sve provokacije odgovorila damski te odustala od daljnjeg komentiranja.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.