JET SET

Fotografija Elle Dvornik bez šminke izazvala rat na Instagramu među njenim pratiocima

Dnevnik.hr
10.07.2018 14:00

Foto: Ella Dvornik

Blogerica Ella Dvornik na Instagramu ima više od 308 hiljada pratilaca, pa rasprave ispod njenih fotografija i nisu neka čudnovata pojava.

Posljednju u nizu izazvala je fotografija Elle bez šminke i sa šminkom, kojom se blogerica htjela pohvaliti svojim umijećem šminkanja. 

"Lijevo desperate housewife, desno i dalje desperate housewife, al' s Makeup artist diplomom'', napisala je Ella ispod, a "rat" je pokrenulo pitanje jedne njene pratiteljice.

Jedno je jasno: gotovo svaka fotografija Elle Dvornik na društvenim mrežama izazove raspravu.

"Zašto si povećala usne?", upitala ju je te time pokrenula lavinu komentara, a bilo je još nekoliko njih koji su joj uputili isto pitanje, ali na nešto drugačiji način. 

"Što ti se dogodilo s ustima?", "Predivna na desnoj. P. S. Jesu li ti usne prirodne ili si ih pumpala nečim?"

Dio Ellinih fanova jako su živcirala takva pitanja, a u raspravu se uključila i sama Ella, koja je i inače vrlo aktivna u komunikaciji s pratiocima.

"Zašto se ti zoveš Dragana?", upitala je nju Ella, na što je ova odgovorila: "Koji zli komentari, cure, ja sam samo pitala, nikoga nisam vrijeđala. Čemu odmah napadanje?"

Nekima je zasmetala i činjenica da Ella koristi filtere na fotografijama, iako je ona to opovrgnula, a sve je to bilo i više nego dovoljno da se razvije višesatna rasprava.

Ella je, kao i uvijek, na sve provokacije odgovorila damski te odustala od daljnjeg komentiranja.

NA VRH