NEOČEKIVANO

Jedan član žirija zbog svađe s Popovićem odlučio napustiti "Zvezde Granda"

Žiri "Zvezda Granda"

Blic.rs

11.7.2018

Iako su mnogi očekivali i nadali se suprotnom, žiri popularnog takmičenja "Zvezde Granda" od septembra se u novoj sezoni neće pojaviti u dosadašnjem sastavu.

Žiri koji smo posljednje tri godine gledali na sceni "Zvezda Granda", a koji su činili Marija Šerifović, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Viki Miljković, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, od naredne sezone, koja počinje najesen, neće više biti u istom sastavu, budući da je jedan od članova zbog svađe odlučio da ga napusti.

Riječ je o Aci Lukasu, koji se prvo posvađao s Jelenom Karleušom, a zatim i sa Sašom Popovićem.


Iako su bili u dobrim odnosima, Karleuša i Lukas posvađali su se kada je ona vrijeđala Svetlanu Cecu Ražnatović, koja je Acina dobra prijateljica, zbog čega je folker odmah stao u odbranu pjevačice. Nakon toga, sukob se nastavio poslije Karleušine izjave kako je, da je htjela, mogla ona da ima premijeru svoje pjesme na finalu "Zvezda Granda" umjesto Ace i Milice Pavlović. Lukas joj je tada žestoko odbrusio.


Kako saznajemo, Lukas je zbog svađe s Jelenom ušao i u sukob s direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem, što je presudilo da donese odluku da napusti žiri "Zvezda Granda" i ne bude dio sljedeće sezone.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.