JET SET

Neda Ukraden: Spremna sam za sezonu bikinija, nemam se čega stidjeti

Neda Ukraden

cdm.me

12.7.2018

Možda zgodnija nego što je bila daleke 1981., kada je Vajti pjevala prateći vokal na Eurosongu, pjevačica Neda Ukraden priznaje da joj je žao što nije zapjevala sama na popularnom festivalu. Kaže da ni sada ne bi imala ništa protiv da se pojavi na Eurosongu.

- Oduvijek je kod mene postojala želja da, zbog internacionalne popularnosti, učestvujem na Eurosongu - kaže Neda. 

U vrijeme kada je izašla pjesma "Zora je", nije postojao internet, ali pjesma je našla put do publike i van granica Jugoslavije. 

- U tadašnje vrijeme, to je bio ogroman uspjeh i činjenica da nisam kao samostalni izvođač učestvovala na Eurosongu, ostat će veliki žal za mene - kaže pjevačica i dodaje da nije isključeno da ispuni svoju želju. 

- U svakom slučaju, bila bih zanimljiva pojava na Eurosongu! Ako ništa drugo, sigurno bih bila najstarija učesnica sa šokantnim nastupom - smatra Neda.

Ona ovih dana promovira pjesmu "Volim život" koja, kako objašnjava, savršeno oslikava njen stav prema životu, a sprema se na odmor u Crnoj Gori. 

- Kćerka i ja idemo s mojim unukama, a zet će nam se ubrzo pridružiti. Iskoristit ću nekoliko slobodnih dana da se odmorim  u Crnoj Gori, u svojoj kući, u kojoj ne mogu često da boravim. Spremna sam za plažu i planiram nositi bikinije, ali i jednodijelne kupaće. Smatram da moje tijelo sasvim pristojno izgleda za godine koje imam. Nije mi ono najveći adut, ali ne moram ga se ni stidjeti - ocijenila je Neda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.