NATO SAMIT

Dok su Tramp, Makron i Erdoan na sastancima, prve dame uživaju u delikatesama

AFP

Avaz.ba

13.7.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Prva dama SAD Melanija Tramp (Trump) i supruge NATO vođa koji su učestvovali na samitu Alijanse u Briselu posjetile su muzičku akademiju u glavnom gradu Belgije.

Prva dama SAD Melanija Tramp, koja prati predsjednika Donalda Trampa u sedmodnevnoj posjeti Evropi, obišla je muzički centar ''Kraljica Elizabeta'' u Voterlu, blizu Brisela.

Melanija je s drugim suprugama vođa NATO zemalja prisustvovala koncertu klavira i violina.

Nekadašnja manekenka svojim stilom oblačenja se itekako istakla i zasigurno je jedna od najelegantnijih prvih dama u historiji SAD.

Pojavila se u teget haljini s bijelim i zelenim detaljima kreatora Kelvina Klajna (Calvin Klein), ostavljajući bez daha apsolutno svakog. Haljina, koja je padala ispod koljena, bila je čvrsta i strukirana.


Twitter

Uz ovu kreaciju, uklopila je i štikle u bijeloj boji. Melanija je još jednom pokazala da je prava dama od stila.

Među prvim damama stajlingom su se istakle i Brižit Makron (Brigitte Macron), supruga predsjednika Francuske, kao i Emina Erdoan (Erdogan), supruga predsjednika Turske, Gotje Destenej, supruga premijera Luksemburga, Malgorzata Tusk, supruga predsjednika Evropskog vijeća, Katrin Ratas, supruga estonskog premijera, Mojca Stropnik, partnerica slovenskog premijera.

Brižit Makron istakla je vitku figuru bijelim kompletom. Iako preferira ležernija izdanja, na prijemima i sastancima je viđamo u vrlo elegantnim odjevnim kombinacijama.

Supruge svjetskih lidera posjetile su i izložbu šešira belgijskog dizajnera Fabijena Delvinjea (Fabienne Delvigne), gdje su uživale u delikatesama koje je napravio Herman Van Dender, proizvođač peciva i čokoladica, inače zvanični dobavljač belgijske kraljevske kuće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.