ZANIMLJIVO

Ana Sević i Darko Lazić ipak se neće razvesti

Avaz.ba

15.7.2018

Ana Sević i Darko Lazić 17. januara su poslali zvanično saopćenje, kako prenosi telegraf.rs, o tome da se razvode, a konkretan razlog zbog kog se rastaju tada nisu naveli.

Međutim, iako su tada naveli da će se što prije sporazumno razvesti, od razvoda još nema ništa, a razlog je, po svemu sudeći, novac. 

Estradom se proširila vijest da Lazić najesen planira vjenčanje s novom djevojkom Marinom, ali to će biti teško izvodljivo pošto pjevač ne može da se razvede od Ane. 

Kada su riješili da se raziđu, Ana i Darko su se dogovorili da ostanu u braku, ali da žive na različitim adresama. Navodno je Sević to predložila zbog kćerke Lorene, ali i zbog finansijske sigurnosti, a Lazić je pristao na to da budu neformalno razvedeni, a da pred zakonom i dalje budu muž i žena. Oboma im je odgovaralo da što više izglade odnose i da mogu normalno da komuniciraju i da se čuju oko djeteta. 

- Darko je nastavio da ih obilazi, da kupuje stvari i igračke za nasljednicu, a i Ani daje novac za sve što joj je potrebno u kući i oko Lorene. On im čak finansira i ljetovanja i zimovanja, tako da su njih dvije nastavile da žive u luksuzu - prenosi izvor blizak ovom paru.

- Logično, sve bi se to promijenilo kada bi se Darko ponovo oženio, pa Ana ni u ludilu sada ne bi pristala na zvanični razvod i odrekla se svega. Kada bi sudski okončala brak s Lazićem, ona i njihova mezimica bi živjele od alimentacije, što nikako nije isto kao sada kada finansijski ima sve kao i dok su živjeli zajedno - tvrdi izvor.

Podsjećanja radi, Lazićevi roditelji, kojima se Sević navodno nikada nije ni sviđala, jedva su dočekali da dobiju novu snahu koja je, inače, rodom iz njihovog kraja.

Pogledajte video u kojem Ana govori o Darkovom nevjerstvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.