ZANIMLJIVO

Edita Aradinović: Za Natašu Bekvalac lijepe se psihopate

Arhiv

Avaz.ba

15.7.2018

Edita Aradinović tvrdi da se za njenu kolegicu Natašu Bekvalac lijepe psihopate poput Luke Lazukića. Bivša članica grupe "Ministarke" svim srcem je uz pjevačicu koju je 14. aprila pretukao muž. 

Ona ima objašnjenje zašto su atraktivne dame poput Nate žrtve porodičnog nasilja.

- Nataša je harizmatična, a u životu sam shvatila da takve osobe privlače dobre, ali i loše ljude. Ona je toliko lijepa i uspješna da je negdje i normalno da će da se za nju lijepe i psihopate. Naišla je na takvog čovjeka i eto šta se desilo - priča Edita i otkriva da je i sama bila žrtva nasilnika.

''I ja sam bila žrtva psihičkog nasilja, ali to ne može da se poredi s ovim, tako da ne bih stavljala akcent na sebe. O nasilju nad ženama ne smije da se šuti. Tu ne ispašta samo žena koja je maltretirana, već i djeca koja sutra mogu da imaju ozbiljne posljedice. Žene koje su žrtve su sve manje sigurne u sebe i u odluke koje donose, pa na kraju se samosažalijevaju, a nema ništa gore od toga. Nataši sam pružila podršku i poslala sam joj poruku kada se sve to desilo. Vjerujem da su joj tada svi živi slali poruke, pa mi ona nije odgovorila, ali ja to poštujem i ne uzimam joj za zlo - iskrena je mlada pjevačica.

Da je neki muškarac digao ruku na nju, i ona bi postupila isto kao njena starija kolegica.

- Mislim da meni takvo nešto ne bi moglo da se desi, jer vjerujem da bih ja prepoznala nasilnika. Ali nikad se ne zna, možda i ne bih shvatila da je to neka budaletina. U tom slučaju bih postupila isto kao Nataša, povukla se u sebe, gledala svoj život, svoju djecu i odgajala ih u zdravom okruženju. Da nikada ne trpe takvu vrstu nasilja. Njene kćerke nisu dužne da prolaze kroz ono što ona prolazi - zaključuje Edita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.