DRUŠTVENE MREŽE

Vil Smit oduševio Instagram fanove plesom na vrhu mosta u Budimpešti

Instagram

nezavisne.com

16.7.2018

Prije dvije sedmice američki reper Drejk (Drake) izdao je novu pjesmu "In my feelings", a od same pjesme poznatiji je postao viralni ples, koji su počeli izvoditi fanovi širom svijeta pod nazivom "In my Feelings Challenge".

Sve je započelo tako što je komičar Šigi (Shiggy) na svom Instagram profilu objavio snimak na kojem pleše, a plesni su se pokreti savršeno poklapali s riječima i ritmom Drejkove pjesme.

Video je postao viralni hit te su brojne holivudske zvijezde snimile isti taj ples, a najviše se istaknuo američki glumac i pjevač Vil Smit (Willard Smith), koji je ples snimio čak na vrhu mosta Chain Bridge u Budimpešti.

Video su komentirale brojne zvijezde, od kojih i pjevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), napisavši: "Ovo je za pobjedu". 

Pjevačica Sijara (Ciara), koja je i sama snimila svoje pokrete, i to čak u Kejp Taunu, glumca je počastila riječima: "Ti si legenda", a Vilov sin Jaden je napisao: "Ubio si".

Trenutno se na Instagramu pod heštagom #InMyFeelingsChallenge nalazi više od 90.000 objava, gdje ljudi širom svijeta izvode popularni ples.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.