SKANDAL

Otac Megan Markl izmislio priču o operaciji srca da ne bi došao na vjenčanje?

Avaz.ba

19.7.2018

Megan Markl (Meghan Markle) u maju je postala britanska vojvotkinja, ali priča je prestala biti bajkovita nakon što su njena porodica i novinari upleli svoje prste.

Odmah nakon što je objavljeno da je Megan djevojka princa Harija (Harry), njena sestra je počela iznositi informacije iz njenog privatnog života.

Kasnije se u hajku uključio i njen brat, koji je javno zamolio princa da odgodi vjenčanje, a stvari su eskalirale kada je njen otac sarađivao s paparacima koji su mu platili za lažne fotografije.

Tomas Markl (Thomas Markle) na kraju nije došao na vjenčanje svoje kćerke, a objavio je da zbog problema sa srcem mora na operaciju. To je, izgleda, bila obična izmišljotina.

"Daily Mirror" piše da je Tomas izmislio operaciju srca da ne bi morao doći na kraljevsko vjenčanje. Tomasu je bilo neugodno pojaviti se pred svjetskom javnošću, nakon što se saznalo da je uzeo lovu od paparaca za lažne fotografije na kojima je čitao o britanskoj kulturi.

Porodica Megan Markl veoma se loše nosi s novonastalom situacijom, a britanski tabloidi to odlično koriste. Tomas je u jučerašnjem intervjuu rekao da je Megan promijenila broj telefona i da se nisu čuli dva mjeseca.

Boji se da je njegova kćerka nesretna i da joj kraljevska porodica stvara ogroman pritisak s kojim se ona ne zna nositi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.