UGROŽENO ZDRAVLJE

Porodica ne zna šta da radi: Emina Jahović na liječenju, povraća svaki dan

Arhiv

Espreso.rs

19.7.2018

Emini Jahović je zdravstveno stanje narušeno zbog gubitka velikog broja kilograma. Pjevačica se mjesecima borila sa ovim problemom, te je odlučila da ode na ispitivanja i potraži stručnu pomoć. Eminino narušeno zdravlje je najviše uplašilo njenu majku i brata Mirsada, koji je Eminu poslao u Englesku na liječenje.

Jahović je nedavno boravila u jednoj od najprestižnijih klinika u Londonu, gdje je obavila sve neophodne analize i gdje joj je tim stručnjaka postavio dijagnozu i odredio terapiju.

- Mirsad je bukvalno rezervirao termin u klinici i kupio joj kartu. Nije mogao da gleda više kako Emina gubi kilograme. Poznato je da je ona i ranije imala problema sa varenjem, te da su njene oscilacije u njenoj kilaži bile evidentne, a sada su postale zabrinjavajuće. Emina je gotovo poslije svakog jela imala mučnine i nije mogla da vari unijetu hranu. Stres koji je imala oko razvoda sa Mustafom samo je pogoršao stanje i ona je izgubila skoro 10 kilograma za mjesec dana. Želudac je jednostavno počeo da odbija hranu i stanje je postalo alarmantno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.