JET SET

Dženifer Lopez: Muškarci su beskorisni do svoje 33. godine

Instagram

Index.hr

20.7.2018

Dženifer Lopez (Jennifer) uvjerena je da su muškarci beskorisni dok ne napune 33 godine.

S obzirom na šaroliko društvance muškaraca s kojima je bila u vezama i brakovima, među kojima su Pi Didi (P Diddy), Ben Aflek (Affleck) i Mark Antoni (Marc Anthony), "Jenny From The Block" smatra da zna ponešto o kriterijima za izbor savršenog muškarca.

Tako je pristala učestvovati u serijalu "Swipe Sessions", koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala djevojci pod imenom Bruk (Brooke) da nađe muškarca.

Osim što joj je savjetovala da "otpili" tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može biti sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Dženifer je otkrila i da misli da ne vrijedi petljati s momcima mlađim od 33 godine.

Njujorška doktorica Džejn Grir (Jane Greer), koja je napisala knjigu "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu", donekle se slaže s Dženifer.

- Muškarci su do 30-ih gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom - istakla se doktorica.

- Puno muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a onda kad napune 30, upoznaju ženu i spremni su se oženiti - zaključuje Grir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.