SPEKTAKL

Najveća evropska rep zvijezda RAF Camora potvrdio dolazak u Sarajevo: S Jalom i Bubom Corellijem nastupat će u Skenderiji

Instagram

A.HODŽIĆ

21.7.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Priznati producent, umjetnik, te najpoznatiji reper i muzičar koji dolazi iz Njemačke RAF Camora na svom Instagram storiju je potvrdio dolazak na koncert najpoznatijeg bh. rep dvojca Jale Brata i Bube Corellija u Skenderiji 9. avgusta.

Ovom uspješnom reperu nije prvi put da dolazi u našu zemlju, naime, on je 2016. godine zajedno s reperima Bonez MC i Gzuz snimio spot za pjesmu "Morder" u zeničkom naselju Blatuša, koja govori o fiktivnoj prepirci između repera te finansijskoj degradaciji i netrpeljivosti na rep sceni.



On je do 2007. godine repovao na francuskom jeziku, inače svom maternjem jeziku, ali je shvatio da ti tekstovi ljude deprimiraju i nisu ih razumjeli te se odlučio prebaciti na njemački jezik, i otada mu je sve krenulo.

Inače, trenutno najveća rep zvijezda Evrope snimio je duet s našim dvojcem pod nazivom „Nema bolje“.

Karte su već u prodaji i ostalo ih je još vrlo malo, jer svi s nestrpljenjem čekaju da vide i čuju šta će se desiti tog 9. avgusta u Skenderiji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.