ISKRENO

Kebina ljubavnica progovorila o pjevačevim tvrdnjama da on nije otac njene kćerke

Screenshot

Blic.rs

22.7.2018

Ljiljana Jevremović, bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe, koja je na sudu dokazala da je on otac njene kćerke Ire, užasnuta je njegovom izjavom da bi DNK analizu trebalo uzeti od pokojnog Rođe Raičevića.

- To je jedna u nizu monstruoznih izjava i postupaka Dragana Kojića Kebe u posljednjih deset godina koje je dao - kaže Ljiljana, koja ističe da je on to rekao i ranije, zbog čega je ona patila.


- Kako sam porodicu svog pokojnog saradnika Rođe poznavala i ostala s njima u kontaktu dugo poslije njegove smrti, bilo mi je vrlo neprijatno kada je to prodrlo u javnost. Također, mog saradnika, tvorca najvećih hitova na Balkanu, kompozitora Pericu Zdravkovića, zamolila sam da se izvini supruzi u moje ime, i neko vrijeme sam čak i izbjegavala saradnju. Keba se ovom kompozitoru prije pet šest godina izvinio pred svojom suprugom - objašnjava ona i dodaje:


- Taman smo se Ira i ja smirile i zaista nas više ne zanima Keba, ni živ ni mrtav ... On za nas ne postoji, postoji samo smiješna obaveza njegove bogate i izabrane porodice sa smiješnom cifrom koja mom djetetu ne može osigurati ni deseti dio standarda kakav ima njen otac, a zakon ne kaže da tako može. Ali, Keba može - kaže Ljiljana, koja više i ne želi da njena kćerka upozna oca.


- Niko ga nikada nije tjerao da se tako ponaša, a sada i da hoće, Ira cijeni sebe i za njega je kod nje kasno. Rekla je da bi došla na njegov poziv samo ako je on na samrti, pa da ne ispadne toliko surova. Nadam se da se ne trudi da mu oprostimo, jer stvarno smo ga izbrisale i odlično nam je i bilo i bit će bez njega... Samo malo oblaka za rođendane i nove godine, ali to brzo prođe - kaže Jevremović.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.