JET SET

Kim i dalje ne odustaje od ovog očajnog trenda, za koji se nadamo da neće zaživjeti

KIm Kardašijan

Index.hr

22.7.2018

Kardašijanke su ove sedmice snimale novu epizodu svog porodičnog rijalitija.  

Kim, Kurtni (Kourtney) i Kloi (Khloe) paparaci su jučer snimili ispred studija u Los Anđelesu, a jedna od sestara nas je zgrozila svojom odjevnom kombinacijom. 

Radi se o Kim, koja uporno pokušava progurati jedan očajni trend, a riječ je o kombiniranju natikača sa sportskim čarapama.

Kim je u takvom izdanju prošetala i prije manje od mjesec, kada je otkrila i da ponovo glumi hodajuću reklamu za brend svog supruga Kanjea Vesta (Kayne West), jer su i čarape i natikače dio njegove najnovije "Yeezy" kolekcije.

I u ostatku svog outfita Kim je spojila nespojivo, odnosno crnu košulju i biciklističke hlačice koje imaju iscrtane mišiće.

Njene sestre su nas, s druge strane, oduševile svojim izdanjima, pogotovo Kurtni. Najstarija sestra iz klana nosila je kratki zeleni topić, kožne suknja-hlače, prozirne štikle i mini "Louis Vuitton" torbu.

Kloi je bila od glave u pete u crnom i, očigledno, u drugom godišnjem dobu, jer je, uz majicu dugih rukava i dugačke tajice, nosila i visoke kožne čizme s punom petom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.