JET SET U takvom izdanju prošetala je i prije manje od mjesec

Kim i dalje ne odustaje od ovog očajnog trenda, za koji se nadamo da neće zaživjeti

Index.hr
22.07.2018 11:05

Foto: KIm Kardašijan

Kardašijanke su ove sedmice snimale novu epizodu svog porodičnog rijalitija.  

Kim, Kurtni (Kourtney) i Kloi (Khloe) paparaci su jučer snimili ispred studija u Los Anđelesu, a jedna od sestara nas je zgrozila svojom odjevnom kombinacijom. 

Radi se o Kim, koja uporno pokušava progurati jedan očajni trend, a riječ je o kombiniranju natikača sa sportskim čarapama.

Kim je u takvom izdanju prošetala i prije manje od mjesec, kada je otkrila i da ponovo glumi hodajuću reklamu za brend svog supruga Kanjea Vesta (Kayne West), jer su i čarape i natikače dio njegove najnovije "Yeezy" kolekcije.

I u ostatku svog outfita Kim je spojila nespojivo, odnosno crnu košulju i biciklističke hlačice koje imaju iscrtane mišiće.

Njene sestre su nas, s druge strane, oduševile svojim izdanjima, pogotovo Kurtni. Najstarija sestra iz klana nosila je kratki zeleni topić, kožne suknja-hlače, prozirne štikle i mini "Louis Vuitton" torbu.

Kloi je bila od glave u pete u crnom i, očigledno, u drugom godišnjem dobu, jer je, uz majicu dugih rukava i dugačke tajice, nosila i visoke kožne čizme s punom petom. 

NA VRH