JET SET

Britanski model Amanda Kazalet optužila Madonu za proganjanje

YouTube

B92

22.7.2018

Bivši britanski supermodel Amanda Kazalet (Cazalet) optužila je Madonu za dugogodišnje proganjanje, u okviru koga je pokušala na sve načine da osvoji njenu ljubav.

Nekadašnja manekenka Amanda Kazalet, danas 53-godišnja porodična žena, 1990. godine učestvovala je u snimanju kontroverznog muzičkog spota pop pjevačice Madone (Madonna).

Nakon poljupca koji se dogodio pred kamerom, Madona je počela na sve načine da pokušava da osvoji njenu pažnju i ostvari emotivnu vezu sa njom uprkos činjenici da je tada manekenka bila udata za muškarca.

Amanda, koja priznaje da je u to vreme bila biseksualka, kaže da se iznenadila kada je Madona na snimanju poljubila sa jezikom, ali je mislila da je riječ samo o glumačkom zadatku.

Kako god, Amanda je riješila da otkrije pozadinu priče, a sve je počelo da se otkriva kada je prošlog mjeseca na aukciji pojavilo romantično Madonino pismo upućeno Amandi. U njemu je pjevačica napisala da je Kazaletova najlepša žena na svijetu, a u nastavku su se redali brojni komplimenti.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.