JET SET

Šer u 72. godini prkosi godinama u odličnom mladenačkom stajlingu

Pjevačica Šer

Index.hr

23.7.2018

Pjevačica Šer (Cher) je posljednjih dana ponovo u fokusu javnosti.

Nakon što se na premijeri svog novog filma "Mamma Mia! Here We Go Again" u Parizu pojavila u crop topiću, Šer je ponovo sve oduševila svojim mladolikim izgledom na odmoru u francuskom Sen Tropeu.

Prošetala je gradom sa sladoledom u ruci, a iako se pokušala sakriti ispod velikog slamnatog šešira i sunčanih naočala ukrašenih kristalićima, to joj nije pošlo za rukom, zahvaljujući njenoj prepoznatljivoj dugačkoj kosi, ali i kombinaciji koja je bila mamac za poglede. 

Šer je dokazala da traperice s prišivcima nisu rezervirane samo za tinejdžere te su joj upravo one osigurale mladolik izgled, a oduševila nas je i njena boho bluza u stilu parea.

Look je upotpunila i nanizanim kožnim narukvicama, dok su joj dašak glamura osigurale natikače sa svjetlucavim kamenčićima i kitten potpeticom.

Međutim, mladenački stil samo je jedan od načina na koji Šer prkosi godinama, a nedavno je u talk šou Loraine otkrila i druge tajne svog mladolikog izgleda.


- Nikad nisam pušila, pila ni drogirala se, i to sigurno ima veze s tim. Također, pazim što jedem i redovno vježbam - ispričala je Šer.

Čini se da sve to itekako funkcionira jer je zaista teško povjerovati da je pjevačica prije dva mjeseca napunila 72 godine.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.