JET SET

Megan Markl prekinula komunikaciju s ocem, koji je zbog stresa dobio srčani udar

Screenshot

Index.hr

23.7.2018

Megan Markl (Meghan Markle) nije se javila ocu Tomasu više od dva mjeseca. Tomas Markle tvrdi da ju je pokušao dobiti na sve moguće načine i razgovarati s njom, ali je ona promijenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju s njim. Nakon skandala koji su pratili kraljevsko vjenčanje, Megan je odlučila prekinuti komunikaciju s ocem koji je zbog stresa dobio srčani udar.

Tomas Markl javno je rekao da će prestati komunicirati s medijima samo i jedino ako mu se kći javi, a sada se u preklinjanje Megan uključila i njena sestra Samanta, koja je preko televizije moli da se javi ocu koji je veoma zabrinut za nju.

- Naš otac je bolestan i vrlo zabrinut za Megan. Brinem se da bi mogao umrijeti ovako nesretan, jer ga Megan nije nazvala niti posjetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživio je srčani udar, bilo bi strašno da umre, a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali preko kojih bismo mogli razgovarati s Megan, moramo ovako javno. Znam da postoji kraljevski protokol i pravila kojih se ona mora držati, ali nije joj zabranjeno koristiti telefon i nazvati svog oca - rekla je Samanta u emisiji "Good Morning Britain".

Vojvotkinja Megan je, izgleda, odlučila potpuno izbrisati oca, sestru i brata iz svog života. Tomas Markle nedavno je rekao da misli da je ona pod strašnim pritiskom i da je nesretna nakon udaje u kraljevsku porodicu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.