JET SET Vojvotkinja promijenila broj i nije se javila ocu Tomasu

Megan Markl prekinula komunikaciju s ocem, koji je zbog stresa dobio srčani udar

Index.hr

Foto: Screenshot


Megan Markl (Meghan Markle) nije se javila ocu Tomasu više od dva mjeseca. Tomas Markle tvrdi da ju je pokušao dobiti na sve moguće načine i razgovarati s njom, ali je ona promijenila broj telefona i potpuno prekinula komunikaciju s njim. Nakon skandala koji su pratili kraljevsko vjenčanje, Megan je odlučila prekinuti komunikaciju s ocem koji je zbog stresa dobio srčani udar.

Tomas Markl javno je rekao da će prestati komunicirati s medijima samo i jedino ako mu se kći javi, a sada se u preklinjanje Megan uključila i njena sestra Samanta, koja je preko televizije moli da se javi ocu koji je veoma zabrinut za nju.

- Naš otac je bolestan i vrlo zabrinut za Megan. Brinem se da bi mogao umrijeti ovako nesretan, jer ga Megan nije nazvala niti posjetila otkako se udala za princa. On ima 74 godine i preživio je srčani udar, bilo bi strašno da umre, a da nisu razgovarali. Život je prekratak. Budući da ne postoje privatni kanali preko kojih bismo mogli razgovarati s Megan, moramo ovako javno. Znam da postoji kraljevski protokol i pravila kojih se ona mora držati, ali nije joj zabranjeno koristiti telefon i nazvati svog oca - rekla je Samanta u emisiji "Good Morning Britain".

Vojvotkinja Megan je, izgleda, odlučila potpuno izbrisati oca, sestru i brata iz svog života. Tomas Markle nedavno je rekao da misli da je ona pod strašnim pritiskom i da je nesretna nakon udaje u kraljevsku porodicu.

NA VRH

Podijeli članak na