ISKRENO

Mila Kunis priznala: Prekid s Makolijem Kalkinom bio je užasan

Mila Kunis

Avaz.ba

24.7.2018

Tokom gostovanja u podcastu Armchair Expert svog kolege Daksa Šeparda (Dax Shepard) Mila Kunis progovorila je o počecima svoje veze s Eštonom Kučerom (Ashton Kutcher), ali i prekidom s Makolijem Kalkinom (Macaulay Culkin), za koji kaže da je bio grozan.

Najprije je Šepardu ispričala kako je rekla svojoj majci Elviri da hoda s bivšim kolegom iz "Ludih 70-ih".

- Vozile smo se prema kanjonu Laurel kad sam joj počela govoriti da hodam s nekim. Nju je jako zanimalo s kim, pa sam joj rekla: ''Pripremi se na ovo... Hodam s Eštonom Kučerom.'' A ona mi je doslovno rekla ''Daj šuti j***te'' na ruskom - ispričala je Mila, koja je bila uvjerena da je njena majka tako reagirala zbog toga kako je Kučerov razvod od Demi Mur (Moore) prikazan u medijima.

- On je prolazio kroz taj razvod. Zapravo je taj razvod bio iza, zbilja iza njega, no mislim da su vladale brojne predrasude o tome - rekla je.


S Kalkinom je bila u vezi do 2012. godine, a kako kaže:

- Bio je to užasan prekid. Užasan, užasan, užasan, užasan prekid. Ja sam sj***la. Bila sam š***k u svojim 20-ima i prva ću to priznati. Trebalo mi je dugo da si priznam: ''Znaš što, stvarno si š***k.'' Bila sam š***k i priznajem to, sjebano je to što sam napravila i sj****o je kako sam to napravila - rekla je.

Nije željela detaljnije objasniti kako je tačno prekinula.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.