ODMOR

Glumac Tarik Filipović s porodicom uživa na ljetovanju: Opušten i zapušten u kutku gdje kapitalizam još nije stavio šapu...

Instagram

Story

24.7.2018

Voditelj i glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla s djecom su se uputili na godišnji odmor koji provode na moru, a svojim fanovima na društvenim mrežama nerijetko pokazuju kako provode vrijeme daleko od gradske vreve. 

Tako je Tarik, nakon fotografije svoje zanosne supruge, objavio i fotografiju sebe. Ono što prvo upada u oči svakako je Tarikova gusta brada na koju njegovi fanovi nisu navikli, s obzirom na to da je glumac uvijek savršeno dotjeran. Osim fotografijom, Tarik je svoje pratioce oduševio i potpisom pod fotografiju u kojem je sažeo bit godišnjeg odmora.

- Opušten i zapušten u kutku gdje kapitalizam još nije stavio šapu... Kao vremeplovom vraćen u neko sretnije vrijeme. Voda u uhu, ramena planula, staneš na ježa. Sol na ramenima, pomidora miriše, a komarac pun pozitivne nule poslušno čeka "parkiran" na zidu - napisao je Tarik, ne skrivajući koliko mu odmor s porodicom godi.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.