PROMJENE

Samanta ima nove drugarice, a Keri vježba jogu s kozama: Poslije 20 godina serija "Seks i grad" izgleda totalno drugačije

Telegraf
25.07.2018 16:39

Foto: Arhiv

Sada nakon dvije decenije Keri (Carrie), Šarlot (Charlotte), Miranda i Samanta (Samantha) ponovo će početi svoju borbu američke žene sa modernom današnjicom. 

"New York Magazine" pozabavio se pitanjem kako bi izgledao nastavak epizoda s tematikom sadašnjeg vremena.

Scenaristi serije otkrili su tajnu uspjeha serije "Seks i grad", a ona je krajnje jednostavna. Inspiraciju su pronalazili u svakodnevnom životu i ljudima oko sebe.

- Pošlo nam je za rukom da prikažemo situacije kroz koje svi prolazimo, ali nam je teško da o njima otvoreno govorimo - poručuje Ejmi B. Haris (Amy B. Harris).

Životinjski instinkti nas uzimaju pod svoje - kćerka Šarlot Jork (Charlotte York) istražuje svoju seksualnost i neočekivano otkriva prednosti masturbacije. Šarlot ne želi da je sputava, međutim, smatra da su stvari otišle predaleko, jer se tinejdžerka ne suzdržava ni na javnom mjestu. Ova situacija postaje glavna tema ženskog druženja, na kome naše junakinje iznose različita razmišljanja. Samanta nema ništa protiv, dok Miranda smatra da je masturbacija normalna stvar, samo iza zatvorenih vrata. 

Zatim se, sve osim Samante, pitaju kako bi njihov seksualni život izgledao da su imale priliku da od tinejdžerskih dana uživaju u prednostima seksualnih sloboda. U trenucima dokolice rješavaju da isprobaju najnoviji trend kada su vježbe u pitanju, a to je joga s kozama. Keri se na kraju epizode pita: „Da li nas životinjski instinkti uzimaju pod svoje?”

Tagovi

Serija Glumice
NA VRH