JET SET

Hajdi Klum ljubi 16 godina mlađeg muškarca

Avaz.ba

25.7.2018

Njemački supermodel, voditeljica i dizajnerica Hajdi Klum (Heidi Klum) ne može se pohvaliti srećom u ljubavi.

Četrdesetpetogodišnja godišnja ljepotica iza sebe ima dugu i uspješnu karijeru modela te četvero djece, ali i brojne propale ljubavne veze, zbog čega se može čuti kako je ljepotica "ukleta" kada je riječ o ljubavi.

Sve je počelo s njenim prvim suprugom, stilistom Rikom Pipinom, s kojim se vjenčala 1997., a rastala 2002. godine, a zatim se nastavilo s vremešnim italijanskim zavodnikom Flaviom Briatoreom 2003. godine. Nakon što je ljepotica ponosno potvrdila da čeka njihovo prvo dijete, Flavio ju je odmah ostavio, a o kćerkici Leni milioner se nikada nije previše brinuo, što je i sam priznao.

Ubrzo nakon bolnog ljubavnog brodoloma, Hajdi je započela vezu s muzičarom Sealom, s kojim se vjenčala 2005. godine u Meksiku. Par ima troje biološke djece, a Seal je posvojio i Leni. I sama manekenka u intervjuima insistira da je upravo on njen otac, a ne Flavio, koji je danas, ironično, miran porodični čovjek.

Za par se sedma godina braka pokazala doista "ukletom", no zbog djece su ostali u vrlo bliskim odnosima. Upravo je muzičar svojoj bivšoj supruzi bio rame za plakanje nakon prekida višegodišnje veze sa 36-godišnjim trgovcem umjetnina Vitom Šnabelom (Schnabel), s kojim je prekinula u oktobru 2017. godine. Vito je odnedavno pak u vezi s glumicom Amber Heard, koja je poznata i kao bivša supruga Džonija Depa (Johnny Depp), kojeg je optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje.

Između Seala i Vite ugurao se i Hajdin tjelohranitelj Martin Kristen, s kojim je bila dvije godine, ali ni to nije potrajalo, a sada je nadmašila samu sebe te otprije nekoliko mjeseci ljubi čak 16 godina mlađeg.

Radi se o članu popularnog benda ''Tokio Hotel'' Tomu Kaulitzu, s kojeg Hajdi doslovno ne skida ruke od marta ove godine. Iako je Tomu samo 28 godina, i on iza sebe ima propali brak s Rijom Somerfeld, s kojom se razišao 2016. godine. Par je izdržao svega godinu.

Ko zna, možda se Tom pokaže kao onaj pravi. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.