EMOTIVNO

Demi Lovato posjetio bivši momak: Iz bolnice je izašao potišten

Pjevačica je s glumcem bila šest godina u vezi

Avaz.ba

27.7.2018

Američka pjevačica Demi Lovato (25) se oporavlja u bolnici u Los Anđelesu nakon što ju je bolnički tim dovezao u nesvjesnom stanju. Lovato se predozirala u utorak prije podne te je hitno hospitalizirana. Kantautorica je bila na kućnoj zabavi u ponedjeljak navečer, piše TMZ.

Osim porodice, prvi u posjetu stigao joj je njen bivši momak Vilmer Valderama (Wilmer Valderrama).

Ostao je kod Demi više od dva sata i na izlasku je izgledao potišteno. Bio je izuzetno šutljiv i zatvoren. Došao je sam i uz pomoć zaštitara ušao je na sporedni ulaz - rekao je izvor britanskoj televiziji. 

Pjevačica je s glumcem bila šest godina u vezi, a par je čak razmišljao i o braku.

Prošle godine Demi je prekinula kratku vezu s MMA borcem zvanim Bomba (32).

Demi se godinama borila s ovisnošću o kokainu i alkoholu, a provela je i neko vrijeme na rehabilitaciji. Nakon što je šest godina bila čista, Lovato je opet posrnula. Dalo se to naslutiti iz njenog posljednjeg hita ''Sober'', u kojem priča o tome kako se ponovo vratila drogama. Na kraju pjesme se izvinila roditeljima i fanovima zbog toga.

Nemam izlika. Za sve oproštaje. Nazovite me kad bude gotovo. Umirem iznutra. Radim ovo svaki put kad sam usamljena. Mama, oprosti što više nisam trijezna. Za sve one koji me nikad nisu ostavili: Ovo smo već prošli, oprostite, ali nisam više trijezna. Oprostite što smo opet ovdje, obećavam da ću potražiti pomoć. Nije mi bila namjera, žao mi je, žao mi je sebe- pjeva Demi. 

U nedjelju je nastupila u Kaliforniji i zaboravila stihove nove pjesme. Odmah je fanovima priznala da se zbunila uz blagi smiješak, a publika ju je podržala aplauzom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.