TUGA

Tony Cetinski se oprostio od Olivera dirljivom porukom: Počivaj u miru, prijatelju i učitelju moj, i poljubi mi Tošu

Arhiv

Dnevnik.hr

29.7.2018

Oliver Dragojević, jedan od omiljenih i najpopularnijih domaćih pjevača, u subotu ujutro izgubio je bitku s opakom bolešću, rakom pluća, u 71. godini.

Oliverove pjesme obilježile su mnoge, a među njima i njegove estradne kolege koje je itekako rastužila smrt njihovog uzora, ali i prijatelja. 

Tony Cetinski, koji je godinama bio vrlo blizak s Oliverom, poslovno i privatno, posvetio mu je prelijepe riječi na svom službenom Instagram profilu koje će mnoge itekako dirnuti, ako ne i rasplakati.

"DRAGI MOJ MORSKI VUČE. Ništa više neće biti isto nakon tvog odlaska, dragi naš Oliver. Sve tvoje šale i gluposti kojima smo se smijali ka dica su momenti koje nikada neću zaboraviti. Moram ti priznati da sam te volio i volim kao da si mi otac a po duši si mi bio ponekad kao mlađi brat. Od tebe sam najviše učio jer sam od tebe i najviše dobio.

Ti si se davao ljudima i prijateljima i nisi se štedio u tome. U toj činjenici leži još jedna od tajni tvog uspješnog postojanja i rada.

Oduvijek si bio dokaz da nije dovoljno biti samo vrhunski umjetnik nego i ČOVIK i zbog toga ti veliko HVALA.

Duboka bol u prsima i velika praznina u mislima sada su u meni. Pjesme koje si nam ostavio sada su jedina utjeha. Iskrena sućut cijeloj obitelji. Neizreciva bol.

Počivaj u miru Božjem, prijatelju i učitelju moj.

Volim te i uvijek ću te voljeti. 

Ps. Molim te još samo jedno.

Poljubi mi Tošu i zapjevajte jednu za sva vremena. I njemu si bio veliki uzor i put kojeg treba pratiti."

Ne mogu prestati plakati, napisao je na kraju oproštajne poruke neutješni Tony.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.