JET SET

Brojne zvijezde iz regiona oprostile se od Olivera Dragojevića

Instagram

24sata.hr

29.7.2018

Legendarni pjevač Oliver Dragojević preminuo je danas u 5 sati ujutro u 71. godini u KBC-u Split. Vijest o Oliverovoj smrti dirnula je njegove prijatelje, kolege, ali i sve njegove fanove. Oni su putem društvenih mreža izrazili saučešće porodici, a Dragojeviću javno uputili posljednje zbogom. 

- I ništa više nikada neće biti isto. Hvala za sve note, za svaku riječ. Neka Vam je mirno more, kapetane - napisala je Franka Batelić na svom Instagram profilu. 

- Otišao nam je najveći pjevač. Hvala ti za sve. Kao da je netko srušio kampanel Sv. Due - napisala je njegova sugrađanka Marijana Batinić. 

- Srce mi se lomi! Otišao je najveći. Otišao je onaj od koga sam sve naučio, kojeg sam najviše volio, kojemu sam se najviše divio. Nikad te neću zaboraviti. Nitko te nikad neće zaboraviti. Bio si moj uzor, kolega i frend. Jer takav si bio - neposredan. Najveći, a najskromniji. I ne znam više što da napišem jer svaka riječ je premalo i ne može opisati kako se danas osjećam. Prvi put kad sam te upoznao kao klinac 'tresao sam se kao šiba'. Zbog tebe se bavim glazbom. Volim te, Stari - objavio je Marko Tolja.

- Dobri moj Oliver, fala ti. Ti si nan u životu svima puno pomoga i da. Uz tvoj glas, svaka mi je tuga bila toplija, i svaka me bol nekako lipše bolila. Bija si, a da i ne znaš, puno puti s menon i kad san jubija. Bija si glas koji san pušta da umisto mene reče ono šta ja još nisan zna kazat, i to onima do kojih mi je najviše bilo stalo. Bija si svidokon mojih najtežih sati, kad je tribalo nać force za dalje, kad je tribalo ne izgubit viru u ljubav. Bija si tu s pismon i kad bi me pitali odakle san... A bija si, moj Oliva, za me tu i onda kad je srce tražilo sritnu pismu, onu koja će učinit da mu radost potraje. Bija si tu, ka i ovi moj grad i ovo naše more, kroz cili moj život. I ostavija si za sobon sve šta čovik more ostavit; trag od jubavi, svojon dušon otpivan. A duša, duša nikad ne umire! I da oće - ne more. 

Jer, sve šta vridi ostaje, a ti si nan od pisama napravija novu palaču, lipu ka i ovu koju nan je ostavija šjor Dioklecijan.

Fala ti, boje nisi moga... A sad, eto vas sad gori, visoko, tamo di ni oni vaš galeb doletit ne more, ti i barba Zdenko... 

...A biće je on tamo već štagod i napisa čekajuć te. Ko zna kakvo je more gori, kako se tamo raduje i ljubi, kad znaš da sve je zauvik. Sritno ti bilo i još stoput -fala ti. Fala na moru od pisama. Puno te volin. I, do vidova... - poručio je Goran Karan.

- Nikad nitko kao vi... Sada pivajte andjelima, ka šta ste nama... Volin vas zauvik. Počivali u miru Božjem - napisala je Blanka Vlašić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.