JET SET

Zaljubljena Dženifer Lopez javno čestitala momku rođendan: Ti si superzvijezda, sila prirode, vizionar i džentlmen

Instagram

Dnevnik.hr

29.7.2018

Glumica i pjevačica ne skriva koliko je zaljubljena u svog momka.

Iako su iza nje tri propala braka i zaruke, 48-godišnja latino diva Dženifer Lopez (Jennifer) još vjeruje u ljubav. 

Tako je od februara 2017. godine pjevačica i glumica u sretnoj vezi s igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (Alex Rodriguez), za kojeg se šuška kako je već kleknuo pred svoju dragu.

A svega nekoliko dana nakon proslave njenog 49. rođendana, i sportista je proslavio svoj 43., povodom kojeg mu je zaljubljena Dženifer čestitala i na Instagramu, uz video zajedničkih trenutaka posljednjih godinu i po, koliko su u vezi.

- Dragi, provodim vrijeme s tobom već godinu i po te sve više upoznajem pravog tebe. Iz dana u dan iznenađuje što si velikodušna osoba puna ljubavi, kako prema meni, tako i prema drugima oko sebe. Gdje god stigao, donosiš energiju i smijeh. No, još me više oduševljava ono što želiš postati, čemu težiš, kako iz dana u dan rasteš, posežeš za novim uspjesima, pokušavaš pronaći nove načine razumijevanja, nove snove i ciljeve. Ti si superzvijezda, sila prirode, vizionar i džentlmen. Volim te i želim ti, danas i zauvijek, svu sreću i blagostanje koje ti Bog i svemir mogu pružiti. Sretan rođendan! Obožavam te - napisala je Lopez u čestitki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.