JET SET

I dalje je u bolnici: Poslije predoziranja Demi Lovato ima ozbiljne zdravstvene probleme

Demi Lovato

Espreso.rs

31.7.2018

Popularna pjevačica i dalje je u bolnici nakon što joj se zdravstveno stanje zakompliciralo.

- Demi nije bilo dobro tokom vikenda - rekao je izvor za "People".  

- Ima groznicu i pokazala je znake infekcije. Trenutno je liječe od problema koji se javljaju nakon predoziranja drogom. Morat će ostati u bolnici još nekoliko dana, ali se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Drugi izvor dodao je da je još rano da bi se reklo koji su sljedeći koraci u njenom liječenju. Trenutno se svi trude da joj pomognu da psihički prebrodi sve što se dogodilo.

Očekuje se da će pjevačica uspjeti oporaviti, posebno zato što su njeni najbliži uz nju sve vrijeme. Okružila se porodicom i prijateljima. Jedan od tih "prijatelja" je i njen dugogodišnji bivši momak, glumac Vilmer Valderama (Wilmer Valderrama).


Izvor je potvrdio da je posjećivao nekoliko puta i da je bio potpuno slomljen kada je čuo šta se dogodilo. Želi joj biti podrška na svaki mogući način.

Neki ljudi bliski Demi ipak joj ne pružaju podršku. Naprotiv, mnogi njeni fanovi na duštvenim mrežama krive upravo te njene "prijatelje" za njeno trenutno stanje. Demina prijateljica Deni Vital bila je predmet mnogih rasprava pjevačicinim fanova.



Ona je, naime, dobila mnogo prijetnji smrću online jer je u nedjelju izjavila da nije bila s Demi u noći kada se incident dogodio, ali da nema razloga za negativnim komentarima ka onima koji brinu o njoj u ovom trenutku.

Iako je rečeno da se Lovato predozirala heroinom, izvod blizak pjevačici rekao je da nije koristila tu drogu. Priča se da je ova bivša Diznijeva glumica već nekoliko mjeseci na jako lošem putu, a izvor je rekao da su njeni bliski prijatelji bili posebno zabrinuti za nju posljednjih nedjelja.

Za sada se ne zna kada će izaći iz bolnice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.