IZGLED

Šta se to desilo Kim Kardašijan: Svi pričaju o njenoj figuri, sestre su očajne

Instagram

Espresso.rs

31.7.2018

Nakon što je prošetala neprimjerene kombinacije u kojima je potpuno pokazala svoju novu liniju, njeni fanovi podijelili su se u komentarima. I to ne samo fanovi već i njena porodica.

U jednom klipu, koji je Kim Kardašijan (Kim Kardashian) podijelila na društvenim mrežama, njena sestra Kendal Džener (Jenner) prokomentirala je da je zaista zabrinuta zbog njenom naglog gubitka kilograma i pitala je jede li ona išta. 

Međutim, na to njeno pitanje Kim se samo nasmijala i zahvalila na komplimentima. Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) također je izrazila svoju zabrinutost za stariju sestru jer do sada nikada nije ovoliko kilograma izgubila. 

Sporna je postala najprije fotografija na kojoj se vidi velika razlika u njenim kilogramima.

Ta fotografija je pokrenula lavinu koliko pozitivnih toliko i negativnih komentara. Fanovi su prilično zabrinuti zbog novog izgleda ove rijaliti zvijezde, nazivajući je anoreksičnom i bolesnom. Tu se stvari nisu završile.

Kim se ove nedjelje pojavila u Los Anđelesu u gornjem dijelu koji je ličio na kupaći kostim i potpuno otkrila svoj tanak struk. Ova rijaliti zvijezda očigledno je izgubila dosta kilograma jer su svi fanovi i mediji zapazili razliku u njenom izgledu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.