PRINOVA

Otkriveno zašto Prijin otac nije htio da pjevačica zatrudni

Aleksandra Prijović

Avaz.ba

2.8.2018

Otkako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović započeli vezu, članovi najuže porodice znali su da će se u nekom trenutku golupčići vjenčati. Živojinovići su oduvijek cijenili Aleksandru, jer je počela od nule i sama napravila uspješnu karijeru.

Lepa Brena i Filipova majka Zorica više puta su se nadale da će Aleksandra ostati u drugom stanju, a Zorica joj je često govorila da nikada nije imala ljepšu snahu. 

Kao starija kolegica, Brena se trudila da objasni pjevačici da djeca nikako ne smiju da trpe zbog njihovog posla niti da budu usamljena, jer djeci ne trebaju poznate ličnosti, već njihovi roditelji. 

Filipova polubraća Stefan i Viktor podržavaju brata koji je odlučio da zbog ljubavi ostane u Srbiji, iako je do tada živio i radio u Americi. Njih dvojica su, u želji da postanu stričevi, često zadirkivali Priju i Filipa i govorili im da će imati najljepšu bebu.

Ipak, Aleksandrin otac Nedeljko smatrao je da je ona još vrlo mlada za ulogu majke i da za sve ima vremena, dok njena majka Borka nije skrivala da jedva čeka da Prija zatrudni. Aleksandrini baka i deka su izuzetno zadovoljni njenim izborom partnera i još na njihovom vjenčanju 21. juna prvi su progovorili o njenoj trudnoći.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.