SKANDAL

Megan Markl polusestra usporedila sa zlicom iz ''101 dalmatinca''

Megan Markl

Avaz.ba

7.8.2018

Vojvotkinja od Suseksa Megan Markl (Meghan Markle, 37), otkad je ušla u kraljevsku porodicu udavši se za princa Harija (Harry, 33), mora se brinuti zbog skandala koje joj priređuje njena porodica.

Otac Tomas Markl (Thomas, 74) joj nije došao na vjenčanje pod izlikom da je bolestan, a njena polusestra Samanta Markl (Samantha, 53) svako malo pokušava javno osramotiti Megan uvredama i prozivkama kako je zapostavila svoju porodicu.

Megan tako nije bila pošteđena ni na svoj rođendan u subotu jer joj je Samanta preko društvene mreže poslala čestitku u kojoj ju je osudila jer njihovom ocu nije čestitala rođendan prije tri sedmice.

- Sretan rođendan, Meg! Bilo bi lijepo i prikladno od tebe da našem ocu pošalješ zakašnjelu rođendansku čestitku za 18. juli. Pozdrav - napisala je polusestra koja ju je samo nekoliko dana prije rođendana usporedila sa ''zlicom'' iz animiranog filma ''101 dalmatinac'' Kruelom de Vil (Cruella de Vil). Ranije u petak Samanta je podijelila ''Elleov'' članak koji je rekao da su Megan i Hari odlučili ići korak dalje od medijske pozornosti. 

- Uredu, dakle, Kruela de Vil se povlači iz javnosti. Javi mi kad ti to upali - komentirala je polusestra čije se objave na društvenim mrežama uglavnom usredotočuju na pljuvanje po vojvotkinji. 


- Kako ćeš platiti danak svom ocu?! Što je previše, previše je, praviš se velika humanitarka, ako naš otac umre, držim te odgovornom - izjavila je Samanta te ju nazvala ''vojvotkinjom besmisla''. 

Njen otac nedavno se žalio medijima o tome kako su Megan i kraljevska porodica odnedavno prekinuli veze s njim te je također izrazio zabrinutost za svoju kćerke.

- Htio sam joj poslati čestitku za rođendan, ali kada bi došla do palače, izgubila bi se među hrpom ostalih pisama. Vjerovatno nikada ne bi ni vidjela da sam joj to poslao - rekao je Tomas, koji očajnički pokušava stupiti u kontakt s Megan. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.