NA PROMOCIJI

Vesna Dedić doživjela ljetnu romasu u Crnoj Gori

Screenshot

CDM

8.8.2018

Spisateljica Vesna Dedić već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori. Uživa na plažama, dolazi i u Podgoricu gdje je živjela do olaska na studije u Beograd, ali i promoviše novi roman “Ne gledaj me preko ramena”.

- Uživam u Crnoj Gori. Promocija knjige „Ne gledaj preko ramena” je odlično prihvaćena, Crnogorke su oduševljene i šalju mi da su zadovoljne romanom i da su se mnoge pronašle u njemu - rekla je Vesna koja se sprema i za novu sezonu „Balkanske ulice”, emisije koju na RTS-u vodi i uređuje više od dvadeset godina.

Štampa piše da se Dedićevoj na jednoj od promocija na crnogorsko primorju udvarao bogati Rus.

Markantni Rus je strpljivo iz obližnjeg restorana posmatrao Vesnu kako potpisuje knjige, a njen osmijeh ga je posebno kupio, pa je po završetku promocije skupio hrabrost i prišao joj. On ju je prvo na šmekerski način obasipao komplimentima da bi je na kraju pitao da sjedne sa njim.

Međutim, spisateljica i voditeljka ga je odbila.

- Vesna je vrlo kulturna dama. Pažljivo je slušala sve što joj govori, zahvalila mu se na divnim riječima, ali mu je rekla da ne može da prihvati da sjedi sa njim zbog prijatelja koji su je čekali i činjenice da ljetovanje poslije pet dana sa Sanjom Marinković nastavlja u Pržnu sa kćerkom Lenkom - kaže izvor koji se našao na licu mjesta.

Kada je shvatio da ipak s Vesnom neće uspostaviti dublju komunikaciju, Rus ju je pozdravio lijepim riječima i zatražio da mu pokloni njen roman „Ne gledaj preko ramena” sa posvetom.

Kao veliki profesionalac, Vesna mu je dala roman, a Rus se osmijehnuo i otišao u drugi restoran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.