PORODICA

Jelena Karleuša rijetko pokazuje svoje emocije, ali svaki put nas raznježi

Porodična fotografija

Avaz.ba

8.8.2018

Sav raskoš i uspjeh ne vrijede ukoliko nemate s kim da ga podijelite, a Jelena Karleuša sve radosti dijeli sa svojim najvećim radostima - suprugom Duškom i kćerkicama Atinom i Nikom.

Iako su selfiji koji ističu njen istančan modni ukus i seksepil ono o čemu se najčešće priča, Jelena Karleuša značajan dio svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram izdvaja za porodicu.

Nerijetko popularna pjevačica objavljuje fotografije koje svjedoče o toplini njenog porodičnog doma i srećom u porodici Karleuša-Tošić, a njeni fanovi svaki put se oduševe nježnošću i ljubavlju koja je očigledna na svakoj od prelijepih fotografija koje dijeli.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Ona je dobra majka koja svoju djecu stavlja ispred svega.  

Osim brojnih fotografija za koje pozira sa suprugom, kojeg smo kao uspješnog fudbalera do sada odlično upoznali, Jelenini fanovi posebnu pažnju obraćaju na fotografije njenih kćerkica Atine i Nike.       

Jelena tako često dijeli simpatične prizore iz njihovog porodičnog doma čije su glavne zvijezde njene mezimice, a nedavno je sve nasmijala neodoljivim snimkom nastalim na stadionu Bešiktaša, kada su tri Duškove omiljene dame došle da ga bodre na fudbalskoj utakmici.

   

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.