BEZ RIJEČI

Prelijepa manekenka posvetila fotografiju svom preminulom suprugu

Sanja Papić

Story.rs

9.8.2018

Bivša misica Sanja Papić (34) prošle godine u ovo vrijeme, u sedmom mjesecu trudnoće zavjetovala se na vječnu ljubav svom suprugu, tragično preminulom advokatu Dragoslavu Miši Ognjanoviću koji je ubijen prije nešto više od sedmicu dana.

Par se 2017. godine na današnji dan vjenčao u Parizu, daleko od očiju javnosti, a fotografije ceremonije lijepa misica podijelila je tada sa pratiocima na Instagramu.

Danas skrhana bolom Sanja je posvetila svom suprugu fotografiju na spomenutoj društvenoj mreži i prisjetila se jednog od najsretniji dana u svom životu.

– Miša me je fascinirao kao kompletna ličnost, a razlika u godinama samo je prednost u našoj vezi. Oduvijek sam željela da se ušuškam uz zrelog muškarca. Teorije zrelog muškarca su veoma površne u današnje vrijeme. Miša i ja gradimo zajednički život i tu djela stupaju na snagu – izjavila je Sanja ranije za magazin “Story”, dok su joj danas uz fotografiju sa suprugom, koja razara srca riječi izostale.



Podsjetimo, Ognjanović je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji. U kobnoj pucnjavi, u ruku je ranjen i njegov sin Petar. Prema riječima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.