UŽIVAJU

Bekamova egzotična porodična avantura

Arhiv

Story

9.8.2018

Nije nepoznanica da Dejvid (David) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham) mnogo vremena provode s djecom pa tako ova vesela porodica nerijetko odlazi na zajednička putovanja.

Ovoga puta njihova destinacija bio je egzotični Bali, gdje su uživali u svim čarima i skrivenim mjestima ove bajkovite destinacije. Tako je Dejvid na Instagramu podijelio simpatičnu porodičnu avanturu kroz brojne fotografije i videozapise.

Njegova kćerka miljenica, sedmogodišnja Harper i 13-godišnji sin Kruz (Cruz) s ocem su se okušali i u gastro izazovima, a njihove pokušaje spremanja hrane i uživanja u istoj iskoristio je da bi se našalio pa je na jednoj od fotografija dodao sličicu slavnog chefa Gordona i tako ukazao na ''kulinarski talent'' svoje djece.

Kako bi svi bili na okupu, Viktorija i sin Bruklin (Brooklyn) također uživaju u indonezijskom raju, a cijela porodica na kraju dana se okupila u restoranu, gdje su uživali u večeri i družili se. 

I sama Viki na Instagramu je objavila videozapise gdje se njeni mezimci zabavljaju za stolom, dok ona i Dejvid uživaju u vedrom i uzbudljivom porodičnom odmoru.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.