JET SET

Kajli Džener sa samo 21 godinom izgleda kao plastična lutka

Instagram

dnevnik.hr

10.8.2018

Poduzetna starleta danas slavi 21. rođendan.

Radi se o najmlađoj pripadnici televizijskog klana Kardašijan (Kardashian) - Džener (Jenner), koja bi uskoro trebala i službeno postati najmlađa milijarderka u historiji. 

To može zahvaliti, među ostalim, porodičnom, ali i vlastitom rijaliti šou te kozmetičkom carstvu koje je izgradila na ruževima za usne.

Danas je mnogi smatraju i najpopularnijom sestrom, koja samo na Instagramu broji 112 miliona fanova, a sve što stavi na sebe u trenu se razgrabi s polica. To su prepoznali brojni brendovi kojima Kajli za milionske iznose reklamira odjeću i slično, a milione zaradi samo jednom objavom.

No, ako se vratimo na početak priče, Kajli nije bila toliko popularna. Naprotiv, bila je najpovučenija i medijski najmanje eksponirana sestra, a mediji su ju često nazivali i "ružnim pačetom" u porodici. 

Uprkos činjenici što se itekako vidjelo da je nešto radila na sebi, Kajli je mudro šutjela u vezi s povećanjem usana te se pravila kao da se to nije dogodilo, što joj je donijelo itekakvu medijsku pozornost.

Međutim, nakon usana Kajli je na sebi "doradila" još puno toga te postala potpuno drugačija osoba, kojoj je karijera odjednom procvjetala. Grudi, stražnjica. Na njoj je odjednom sve probujalo, no, pogađate, Kajli opet nije željela ništa komentirati.

Naprotiv, dodatno je povećavala spomenute dijelove na fotografijama te tako izazivala dodatnu medijsku pozornost od koje živi i više nego odlično.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.