SARAJEVO FILM FESTIVAL

Na Sarajevsko After Filmu nastupili ''Songkillersi'', večeras ''Psihomodo pop''

Sa sinoćnjeg koncerta

Avaz.ba

12.8.2018

Druge večeri Sarajevsko After Filma na Main Stageu u Domu mladih nastupila je kultna zagrebačka grupa ''Songkillers'', a predgrupa im je bila noise-pop grupa ''Artan Lili''.   

Danas će na Main Stageu nastupati zagrebačka grupa ''Psihomodo pop''. Svoj muzički izraz grade na čvrstim post pank rok temeljima, a energični i uvjerljivi koncertni nastupi mogu se uporediti s nekim od najvećih svjetskih bendova, kao što su ''Rolling Stones'', ''Ramones'', ''Iggy Pop'' i drugi. 

Upravo na koncertima ''Psihomodo popa'' publika može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rokenrol nije samo muzika nego i stil života, zbog čega su njihovi nastupi po pravilu uvijek rasprodati. 

Predgrupa je bend ''Ničim izazvan'', koji dolazi iz Srbije, čiju autorsku muziku s krajnje iskrenim tekstovima oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. 

Electronic Stage ugostit će dva velika regionalna talenta - Mladena Tomića & Andrew Mellera. Sve informacije o koncertima mogu se naći na afterfilm.sarajevsko.ba.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.