KOMENTARI

Megan Markl ne želi putovanja provesti u drugom stanju

Arhiv

Večernji.ba

14.8.2018

Od trenutka kada su se vjenčali, vojvotkinja Megan (Meghan) i vojvoda Hari (Harry) neprestano se suočavaju s jednim istim pitanjem. 

Naravno, cijeli svijet se pita kada planiraju proširiti porodicu. Razumljivo, Megan i Hari nastoje planiranje bebe zadržati isključivo samo za sebe i ne iznositi ih u javnost, no čini se da postoji razlog zašto im se ne žuri s trudnoćom. Prema pisanju "Expressa", Megan će u novembru poći na svoju prvu kraljevsku turneju pa bi to mogao biti razlog za odgađanje trudnoće.

Trebala bi se pridružiti Hariju na "Invictus" igrama u Sidneju, a osim Australije, posjetit će Fidži, Kraljevinu Tongo i Novi Zeland, što znači da će oboje imati poprilično popunjen raspored obaveza do kraja godine. Uz to, Megan ne želi da sva ta putovanja provede u drugom stanju, jer želi što bolje i pažljivije paziti na trudnoću kada do nje dođe.

Trenutno najpopularniji kraljevski par na svijetu, o trudnoći i djeci uistinu izbjegavaju pričati ili samo kratko odgovarati na pitanja, kao što je bio slučaju u intervjuu za BBC. 

- Trenutno ne radimo na proširenju porodice, ali nadamo se da će se uskoro i to dogoditi - odgovorio je tom prilikom kratko Hari, bez ikakvog dodatnog komentara.

Sretnom događaju koji svi željno iščekuju zasigurno će pridonijeti i činjenica da se Meganina majka Dorija Ragland uskoro trajno seli u Veliku Britaniju kako bi bila što bliže kćerki.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.