DIVNE VIJESTI

Momčilo Otašević i Jelena Perčin postali roditelji

Momčilo Otašević i Jelena Perčin Otašević

Story.hr

14.8.2018

Jelena Perčin-Otašević jučer je na svijet donijela svoje drugo dijete. Poznata glumica rodila je kćerku u rodilištu u Petrovoj, a otac novorođene djevojčice, Momčilo Otašević sve vrijeme je bio s njom.

Simpatični glumac je van sebe od sreće, što ne iznenađuje s obzirom na to da je ovo njegovo prvo dijete. Također, Jelenina devetogodišnja kćerka Lota sretna je što je dobila mlađu polusestru, a glumački par će je nazvati Maša, kako kažu njihovi bliski prijatelji.

Jelena je nedavno na Facebooku nagovijestila kako bi malena uskoro trebala stići na svijet, i to vrlo simpatičnom fotografijom, gdje Momčilo sastavlja krevetić.

- Sitno brojimo. Moj muškarac u kući - napisala je Jelena i naglasila da je on njena ljubav. Brojni obožavaoci su oduševljeno komentirali njegovu spretnost te joj uputili brojne čestitke.



Jelena i Momčilo vjenčali su se ove godine u maju, nakon dvije i po godine ljubavne veze, a nema sumnje da njihova ljubav cvjeta. Glumački par upoznao se na snimanju serije Nove TV ‘Zora dubrovačka’. Ipak, svoju privatnost trude se držati što dalje od medija i rijetko se mogu vidjeti na javnim događanjima.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.