DIVNE VIJESTI Simpatični glumac je van sebe od sreće

Momčilo Otašević i Jelena Perčin postali roditelji

Story.hr
14.08.2018 14:52

Foto: Momčilo Otašević i Jelena Perčin Otašević

Jelena Perčin-Otašević jučer je na svijet donijela svoje drugo dijete. Poznata glumica rodila je kćerku u rodilištu u Petrovoj, a otac novorođene djevojčice, Momčilo Otašević sve vrijeme je bio s njom.

Simpatični glumac je van sebe od sreće, što ne iznenađuje s obzirom na to da je ovo njegovo prvo dijete. Također, Jelenina devetogodišnja kćerka Lota sretna je što je dobila mlađu polusestru, a glumački par će je nazvati Maša, kako kažu njihovi bliski prijatelji.

Jelena je nedavno na Facebooku nagovijestila kako bi malena uskoro trebala stići na svijet, i to vrlo simpatičnom fotografijom, gdje Momčilo sastavlja krevetić.

- Sitno brojimo. Moj muškarac u kući - napisala je Jelena i naglasila da je on njena ljubav. Brojni obožavaoci su oduševljeno komentirali njegovu spretnost te joj uputili brojne čestitke.

Jelena i Momčilo vjenčali su se ove godine u maju, nakon dvije i po godine ljubavne veze, a nema sumnje da njihova ljubav cvjeta. Glumački par upoznao se na snimanju serije Nove TV ‘Zora dubrovačka’. Ipak, svoju privatnost trude se držati što dalje od medija i rijetko se mogu vidjeti na javnim događanjima.

NA VRH