NEVJEROVATNO

Megan prije četiri godine otkrila da želi biti princeza, a spomenula je i Kejt

Megan Markl

Avaz.ba

14.8.2018

Objava na njenom ugašenom blogu "The Tig" otkriva da je Megan Markl (Meghan Markle) oduvijek sanjala o tome da postane princeza.

Prije četiri godine danas 37-godišnja vojvotkinja od Saseksa pisala je da želi biti Ši-Ra, princeza moći. Dodala je da žene i danas imaju fantazije o tome da će biti princeze, a kao dokaz je navela primjer svoje današnje jetrve Kejt Midlton (Kate Middleton), koju je na blogu nazivala princeza Kejt. U to vrijeme Megan nije ni slutila da će se ista pompa dići i oko nje nakon objave zaruka s princem Harijem (Harry) i njihovog raskošnog vjenčanja u maju ove godine. 

Blog koji je Megan pisala dok je glumila Rejčel Zejn (Rachel Zane) u seriji "Suits" ugašen je nakon što je veza s Harijem postala ozbiljnija. Kako navodi "Glamour", Megan je u intervjuu s humanitarkom i princezom Alijom Al Senussi otkrila da bi i ona htjela biti princeza.

- Djevojčice maštaju o tome da postanu princeze. Ja sam htjela biti Ši-Ra, princeza moći. A čini se da odrasle žene zadržavaju te dječije fantazije - napisala je.

- Pogledajte samo pompu i okolnosti koje okružuju kraljevsko vjenčanje i nebrojene razgovore o Kejt Midlton - dodala je.

Bio je to uvod u njen razgovor s princezom Alijom Al Senussi, čija je porodica pobjegla iz Libije nakon što je Gadafi preuzeo vlast.

Intervju je Megan opisala kao "moment u kojem sam se morala uštinuti jer se dopisujem e-mailovima s princezom".

Samo dvije godine kasnije na spoju naslijepo je upoznala Harija, a u novembru iste godine svoju su vezu potvrdili medijima. Godinu poslije Hari je zaprosio američku glumicu, a vjenčali su se 19. maja u Vindzoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.